Skal din kloak tilses af en kloakmester?

15 december 2019 Cecilie Mortensen
Skal din kloak tilses af en kloakmester?

De fleste mennesker kan nok være i tvivl om, hvornår man skal have hjælp til kloakken. Her kan du derfor læse mere omkring de tegn, du kan holde øje med, når kloakken kan have brug for ekstra hjælp. 

Der er ikke noget at sige til, at kloakken skal tilses af en kloakmester i ny og næ. Kloakken spiller nemlig en stor rolle for at bl.a. toilettet kan køre problemfrit. Nogle af de ting du kan holde øje med, når kloakken trænger til en kærlig hånd er: lugtgener fra diverse afløb. Det kan også være, at der står ekstra meget vand op i toilettet, når der skal trækkes ud, eller måske står der vand op i håndvasken, som ikke rigtig vil løbe ned gennem afløbet. Det kan også være, at du har spottet tegn på rotter. I ældre huse er det ikke usandsynligt, at der kan komme rotter op gennem toilettet, hvis ikke vandlåsen er blevet skiftet i lang tid. Derfor vil rotter også nemmere kunne komme op fra kloakken. Det kan også være, at du har opdaget rotteafføring på din grund eller måske endda set en rotte. I disse tilfælde vil der ofte være udfordringer med dit kloakrør – måske har det et brud som gør, at rotter nemmere kan komme ud gennem kloakken, og nu giver det dig gener. 

Når der spottes rotter er der en særlig god grund til at kontakte en autoriseret kloakmester. Her vil du kunne fejlfinde det område, som skal arbejdes på, og kloakmesteren kan hjælpe med at udbedre skaden. Det samme gælder også, hvis det er lugtgener fra afløb, som du er generet af. 

Hvis du ønsker hjælp fra en kloakmester i Ringkjøbing, så kan du få god hjælp fra Bjarne Ørts & Co. Dette er en familievirksomhed, som har solid erfaring i branchen. Du finder derfor også en dygtig kloakmester i Ringkøbing, når du kontakter dem. 

Flere Nyheder