Så meget kan du med langbord

06 maj 2013 admin
image

Når at man nu selv flytter i ny lejlighed sammen med sin egen søde kæreste så er der pludselig så meget plads. Det hænger jo muligvis også lidt sammen med hendes forældre jo havde købt en kæmpestor lejlighed bare til os. Og jeg havde jo tidligere leve på 29 kvadratmeter samt var jo også vant til sådan at bo ganske småt. Af den grund havde jeg heller ikke lige så mange gamle møbler. Og ja selv med mine kærestes ting på sin plads manglede der stadig nokget. Vi blev jo enige om at få to konsolborde. Et ude i vores entre samt 1 inde i stuen. Siden vi nu også havde sådan et kæmpe køkken alrum besluttede vi også at få sådan et langbord. Så havde vi jo en del bordbplads til sådan at kunne spise, samt vi kunne arbejde samt læse avis lige ved det samme bord.

Og jeg drømte mig allerede helt hen til sådan at kunne tage hjem samt bare lægge nøglerne hen på et af vores konsolborde. Og gå ind til langbordet og så arbejde færdigt imens min kæreste lavede mad lige ved siden af mig. Men vi måtte jo også først finde de rigtige møbler. Og vi havde jo begge tanker om hvordan vores nye konsolborde samt langbord burde være.  Den vigtigste ting var jo at blive enige. For min søde kæreste ville selv gerne have et meget elegant nordisk design. Gerne i noget hvidt højglans. Jeg var jo langt mere til sådan hele den lidt gamle stilart. Sådan nogle tunge møbler i noget mørkt og solidt træ. Dette gav så en ret stor diskussion. For jeg snakkede jo om sådan at hvid højglans hele tiden skulle gøres helt rent. Men min søde kæreste mente at dette mørke træ blev alt for gammeldags. Og ”det passer jo ikke ind”. Så det så så ud til at vi jo ikke selv kunne blive helt enige om det. Og jeg overvejede jo også selv at købe et par højglans konsolborde samt et gammelt mørkt langbord. Så der ville vi jo begge kunne få noget som vi kunne lide. Men vi ville jo så også bare begge to få noget som vi jo ikke rigtig kunne lide.

Efter 3 ugers tid så viste min søde kæreste mig så en webshop som hun nu havde fået anbefalet. Og de havde jo dels konsolborde samt langborde. Hun viste sådan et par varianter de nu havde. Og der var jo dels nogle ting som hun kunne lide, samt nogle ting som jeg kunne lide. Men igen kunne vi jo ikke rigtig blive helt enige om det. Til sidst fandt jeg sådan et langbord som nu var helt anderledes. Det var jo lavet i sådan noget helt mørkt træ. Men lavet i et ganske nordisk design. Jeg var jo ikke helt sikker på hvor vidt min søde kæreste nu kunne lide det, men undertegnede var jo komplet solgt. Og jeg viste det lige til hende, samt hun var helt enig. Vi fandt de rigtige mål, samt valgte så at købe dette langbord.

Så manglede vi jo faktisk kun konsolbordene. Jeg håbede jo at de også havde konsolborde i lige samme stil ligesom langbordet. Desværre havde de nu udelukkende 1 enkelt eksemplar tilbage på lager. Så vi besluttede så at købe dette til stuen samt så måtte vi jo finde en anden variant af konsolborde til vores entre. Her der bøjede min søde kæreste sig så, og vi fandt en måske lidt mere gammeldags kollektion af nogle konsolborde der lige passede ind. Og vi har jo slet ikke bil, så vi bestilte også at få det hele sendt lige til døren. Selvom at vi begge kæmpede med dette store langbord, samt de tunge konsolborde, så var det jo flot da det langt om længe kom på plads. Og vi bruger vores lækre langbord hver dag, samt min søde kæreste virker jo også glad for hele vores store konsolborde. Også selvom hun måske stadig selv mener det jo er en lille smule gammeldags. Jeg er nu altså bare mere til nogle ægte træ end noget metal eller glas.

Flere Nyheder