Så meget gjorde en espressomaskine

16 maj 2013 admin
image

Jeg arbejder jo som bankrådgiver for sådan en stor dansk pengeinstitut. Det er jo spændende arbejde samt der er jo helle ikke to dage der nu er helt ens. Men for omkring 2 måneders tid tilbage begyndte en lille ting faktisk at påvirke min hverdag. Vores kære kaffeautomat. For vi har jo her på mit arbejde sådan en ganske stor kaffeautomat som at vi får både varme kaffe samt andre varme drikke fra. Det var nu en gammel variant der jo ikke lavede espresso. Nu er jeg en ganske stor elsker af netop espresso, samt har jo en espressomaskine derhjemme. Men jeg kunne jo også se hvorledes vores egen kaffeautomat fungere fint samt blev benyttet en masse hver dag. Så jeg glemte ideen om sådan at få os sådan en smart espressomaskine. Lige indtil den her kaffeautomat pludselig begyndte at have problemet.

Maskinen lavede pludselig mærkelig kaffe. For lige meget hvilken type kaffedrik man nu bestilte, var den jo enten for stærk i smagen eller tynd. Herudover sagde kaffeautomaten underlige lyde. Er par ansatte var helt bange for at den nu skulle springe i luften. Selvom jeg selv mente kaffeautomaten var ufarlig så havde vi et andet problem. Vores kaffeautomat stod fremme så vores egne kunder også lige kunne få sådan en frisk kop kaffe. Det var netop derfor slet og ret dårligt for vores bank når at vores egne kunder får en tynd kaffe. Jeg måtte jo adskillige gange undskylde for vores egen kaffe. Denne kaffeautomat var altså ganske enkelt nu slidt helt op. Og vi havde jo brug for sådan en frisk espressomaskine til vores personale samt vores kunder.

Jeg snakkede med bankchefen om sådan at købe en ny espressomaskine. Men han var lige selv kommet hjem igen fra ferie, samt havde jo ikke selv hørt noget som helst omkring kaffeautomat. Han påstod jo bare at det så blot faktisk var mig der var for sart. Men efter få dages tid med hele vores egen kaffeautomat skiftede chefen dog holdning. Jeg fik den store ære af at skulle skaffe en ny espressomaskine. Så jeg fik et budget samt tog så selv ned i den lokale butik der forhandlede kaffeautomater. Her spurgte jeg så llidt efter espressomaskiner samt blev præsenteret for en komplet stribe fine varianter. Jeg forklarede hvordan den nu skulle benyttes på arbejde samt derfor selv skulle klare mange varme kopper sådan i løbet af en lang dag, samt gerne en del forskellige slags kaffe. Manden viste en speciel espressomaskine han mente passede perfekt til netop vores ønske. Den passede jo lige med vores budget samt jeg valgte at skaffe den.

Få dages tid efter dette fik vi installeret vores egen helt nye espressomaskine. Jeg tror jeg ikke nogle så vil savne vores egen gamle kaffeautomat. Vores egen helt nye espressomaskine laver jo bedre kaffe, både hurtigere samt i flere forskellige varianter end før. Således kan jeg få en skøn kop varm espresso når at jeg nu lige ønsker det. Alle inde på mit arbejde er jo glade for hele den helt nye espressomaskine samt man prøver jo nogle nye kaffedrikke de jo ikke sædvanligt drikker. Et par har jo fundet en ny ynglings kaffedrik. Og nu der kan jeg så også byde vores kunder på en dejlig god kop kaffe, når at vi også selv skal snakke om deres økonomi. På disse lange arbejdsdage er det jo herudover godt med en stærk espresso der giver en et lille ekstra kick. Efter bankchefen selv så den positive udvikling, efter vi byttede vores kaffeautomat helt ud med en espressomaskine, har han jo taget kontakt til alle de andre bankafdelinger. Han foreslog at de så også udskiftede deres kaffemaskine. Og det gør at næsten samtlige bankafdelinger, ude i hele Danmark, i dag har fået espressomaskiner. Muligheden for lækker kaffe har jo også forøget glæden samt hele produktiviten i samtlige bankafdelinger der har fået en smart espressomaskine. Så kig ned i vores bank samt få en frisk varm kom kaffe.

Flere Nyheder