Privat rengøring

25 november 2018 Kristine Wiese
Privat rengøring

Vi kender alle til at have en travl og stresset hverdag. Man skal måske både gå på arbejde, tage sig af børnene, lave mad, vaske tøj, holde sig i form og meget mere. Det kan derfor være enormt svært at få tid til også at gøre rent i hjemmet. Samtidig trives de fleste bedst i et rent og ryddeligt hjem, og det kan derfor ende med at blive en rigtig ond cirkel, hvis man ikke har tid til at gøre rent og samtidig går og bliver mere og mere irriteret og deprimeret, fordi der hele tiden er rodet og snavset i hjemmet. 
Her kan vi fra Det Var Det Min Ven være til hjælp for dig!
Vi tilbyder grundig rengøring af dit private hjem til en lav og rimelig pris. Vi gør meget ud af at rengøringen skal foregå på det tidspunkt, hvor det passer vores kunder bedst. Det kan eksempelvis være, når du er på arbejde. Uanset tidspunktet, kan vi få det til at lade sig gøre. Derudover er kvaliteten af vores rengøring naturligvis i top. 
Hos Det Var Det Min Ven ansætter vi kun de aller bedste medarbejdere i branchen. Dette gør, at du kan være helt tryg ved at overlade dit hjem i vores hænder. Ikke nok med, at du kan være sikker på, at der bliver udført et top professionelt stykke arbejde, så kan du også være helt tryg ved at have personlige papirer og ting liggende. Vi går nemlig enormt meget op i fortrolighed i forbindelse med vores arbejde. Vi er klar over, at når vi træder ind i et hjem for at gøre rent, så træder vi ind i folks mest personlige, fysiske rum, og dette respekterer vi fuldt ud. Vi efterlader derfor dit hjem skinnende rent uden nogen fare for, at dine fortrolige og personlige sager er i fare.
Hos Det Var Det Min Ven har vi altid en god, lav pris til dig. Vi kan enten indgå en fast aftale om jævnlig rengøring eller vi kan komme og gøre hele dit hjem hovedrent. Vi tilbyder også rengøring efter renovering. Det hele afhænger af dit behov og dine ønsker.
Hvis vi har fanget din interesse, kan du læse meget mere om vores gode tilbud på http://dvdmv.dk/. Her har du også mulighed for at bestille vores service online, så du slipper for at skulle foretage telefonopkald. 
Vi ser meget frem til at høre fra dig og garanterer at efterlade dit hjem så rent, at man skulle tro, at det var helt nybygget.

Flere Nyheder