Ødelagte sliddele – få dem repareret

10 maj 2020 Cecilie Mortensen

Når man skal have hjælp i ens virksomhed, så er der altid god grund til at finde et godt og specialiseret firma. På den måde kan man nemlig også være sikker på, at man får leveret et stykke arbejde, som er som det skal være. Det gælder i den grad også, når det kommer til de maskiner, man bruger på sin arbejdsplads. 

Det kan være, at man har gang i den daglig produktion, hvor man har forskellige maskiner til at klare arbejdet effektiv. Det kan derfor også være utrolig bøvlet, hvis en maskine går ned, fordi en sliddel skal repareres eller udskiftes. Ikke desto mindre så kan man finde god hjælp, når en maskine stopper med at fingere. Man kan nemlig reparere på sliddele utrolig effektivt, så de kan fungere bedre end før. Det kræver bare, at man finder en dygtigt og erfarent firma til at klare opgave. 

Reparer sliddele med termisk pålægning

Når man arbejder med termisk pålægning, sprøtning eller indsmeltning, så arbejder man med at styrke den sliddel, som er gået i stykker i en maskine. Måden man gør det på, er ved at opvarme metalpulver, som efterfølgende indsmeltes eller pålægges på den sliddel, der skal bruges i maskinen. Man kan naturligvis både arbejde med den sliddel, som har siddet i maskinen. Alternativt kan man også købe et billigere materiale som får en belægning. Alternativt skal man nogle gange ud og købe værkstøjsstål som er væsentligt dyrere, og som man først bagefter skal varmebehandle. 

Der er forskellige firmaer, som kan hjælpe med termisk pålægning, når en sliddel skal repareres. Der dog alle gode grunde til at undersøge markedet, før man vælger det firma, man vil bruge. For laves arbejdet korrekt, så kan en sliddel få forlænget sin levetid op til 5 gange, når det får en termisk pålægning – det kan derfor også være en rigtig god løsning, når en maskine skal repareres.

Flere Nyheder