Kursuslokaler og konferencecenter i de smukkeste omgivelser

06 august 2020 Astrid Pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter i de smukkeste omgivelser

Søger du efter det helt rette sted at afholde dit næste seminar eller måske en konference? Så kan du med fordel vælge et af de lækre kursus og konference centre rundt omkring i Danmark. Der findes et stort antal kursus og konference centre af varierende størrelse og med ditto kapacitet. Og så er der selvfølgelig stor forskel på såvel faciliteter som komfort på de forskellige centre.

Sandbjerg Gods – det smukkeste kursus og konference center i Danmark

Blandt de lækreste og mest eksklusive kursus og konference centre i landet finder vi Sandbjerg Gods. Kursus og konference centeret Sandbjerg Gods har til huse i de fredede bygninger tilhørende det oprindelige Sandbjerg Gods som sider 1950’erne har været under Århus Universitets varetægt og ejerskab.

Sandbjerg Gods blev oprindelig brugt i forbindelse med universitets egen kursus virksomhed. Siden hen er Sandbjerg Gods blevet åbent for andre virksomheder end de som hører til i universitetets regi. Det betyder at private firmaer og andre undervisnings institutioner også kan benytte de fremragende faciliteter som hører under Sandbjerg Gods.

Flotte og tidssvarende kursus og konference faciliteter på Sandbjerg Gods

Sandbjerg Gods bliver løbende vedligeholdt og istandsat med respekt for de utroligt smukke historiske bygninger. Indvendig er bygningerne moderniseret og indrettet med state of the art konference udstyr. Hele konference centeret er dækket af gratis hurtigt og stabilt wifi, og de enkelte kursus og møde lokaler er forsynet med moderne AV udstyr.

Alle rum og auditorier på Sandbjerg Gods er indrettet så de er behagelige at anvende, også i flere timer ad gangen, med den mest optimale udluftning og akustik. Og så er det utroligt inspirerende at kunne bruge pauserne i løbet af dagen på at botanisere i den smukke natur som omgiver Sandbjerg Gods.

Hvis du vil vide mere om kursus og konference lokalerne på Sandbjerg Gods kan du blive klogere på sandbjerg.dk/da/

Flere Nyheder