Kan man stole på rengøring til private

26 marts 2013 admin
image

Siden dengang vores fætter som soldat blev skudt ned og blev lam i begge sine ben fra hoften og ned, har han ikke haft så meget energi i hverdagen. Dette betyder, at ting støvsugning og flere andre dagligdags sysler ikke bliver udført. Hvis man sidder i sin kørestol hele tiden, kunne det selvfølgelig være svært at kunne komme til for møblerne med en eller anden støvsuger. Hans rigtig gode kammerat anbefalede, at han fandt et firma der vareatager rengøring til private. Der skulle være ret gode chancer for at finde den form for rengøring i København, hvor han bor.

Jeg søgte online på internettet og fandt flere lovende steder, der udførte rengøring i København. Mange var dog til virksomheder, men nogle ganske enkelte lavede også rengøring til private. Jeg syntes umiddelbart, at det var lidt underligt at skulle have en til at færdes rundt omkring i min private lejlighed og gøre rent. Han tager sig derfor god tid med det at finde frem til den rette person. Til slut finder han heldigvis en ung dame, der lavede rengøring i København. Han kontaktede damen, da jeg ikke helt kunne se, om hun også lavede rengøring til private. Dette var nemlig ikke til at se fra hendes hjemmeside. Damen har dog flere ret gode referencer fra mennesker, der alle skriver søde ord omkring hendes rengøring.

Damen, der hedder Julie, kom på besøg derhjemme hos min fætter for på den måde  at tale omkring hendes rengøring til private. Jeg var lidt betænksom over at få gæster hjemme i min snavsede lejlighed. Kvinden var meget flink og fortæller, hvordan hun har set det der er så meget værre, når hun laver rengøring i København. De talte omkring, alt det der skulle rengøres. Hun ville anbefale, at hun skulle komme minimum en gang hver anden uge. Julie anbefaler dette til stort set alle dem, der har brug for en aftale om rengøring til private. Fordi hun udførte rigtig meget rengøring i København, var hendes arbejdsskema temmelig  booket, men de finder heldigvis en fast tid, der passede. Allerede efter første hjemmebesøg får de talt om en masse. Hun fortæller omkring sit liv, imens vores fætter fortæller omkring mit. Idet hun tager derfra var lejligheden nu skinnende ren. Dette var fantastisk så meget Julies rengøring til private gjorde for vores fætters opfattelse af lejligheden. Han får yderemere fornyet energi af at opholde sig i meget rene og afslappende omgivelser.

Efterhånden som det nu er blevet ren rutine med Julies hjemme-besøg, fik de talt endnu mere sammen. De ender faktisk med at blive rigtig gode venner. Jeg kunne hurtigt sætte sig ind i, hvorfor hun lavede rengøring til private. Det måtte være ret hyggeligt at komme hjem til folk og snakke, mens man arbejder. Hendes referencer omkring rengøring i København passede heldigvis. Julie var utrolig imødekommende og flink.  Hvis han har brug for, at hun kom forbi, så kom hun gerne med kort varsel, såfremt hun ikke lige har en eller anden aftale omkring rengøring i København.

Efterhånden som tiden går, bliver vores fætter meget begejstret for Julie. Til slut bliver han helt ærligt forelsket. Jeg tænkte, om dette ofte skete for Julie. Hun besøgte nemlig mange, når hun laver rengøring til private. Jeg tænker, at de folk ofte føler sig lidt alene og ensomme, siden de ikke selv kan gøre rent i deres hjem. Når julie tilbød rengøring i København, var vores fætter nok bare en eller anden kunde ud af ganske mange. En elller anden dag fortæller vores fætter alligevel Julie, præcist hvordan han har det med hende. Julie fortalte heldigvis, at hun ligeledes tænker meget på vores fætter. De begyndte date, så efter tre måneders tid var de kærester.

Flere Nyheder