Jeres hosting priser er ikke gode nok

18 april 2013 admin
image

Helt nye hosting priser giver nu mulighed for noget mere dansk IT outsourcing. Tidligere så har IT outsourcing primært kun været for de store globale virksomheder som ikke selv ønskede sig sådan en stor teknisk sektion til at skulle passe på servere og deres computere. Men med sådan et nyt firma på Nørrebro de tager nu hele kampen op. For de tilbyder at være hele din IT saktor til landets bedste hosting priser. Men hvordan kan de gøre det så meget billigere end alle de andre? Og hvorfor er det nu godt med IT outsourcing også til mindre virksomheder? Det tog jeg ud for sådan at forhøre dette firma om.

Jeg møder lige ude ved deres nye kontorer. Firmaet med de lave hosting priser åbnede op for kun 4 måneder siden, men de er faktisk allerede nu blevet kendt i hele København. Vi bliver så vist lidt rundt af selve Michael som er ejer at firmaet. Deres store serverrum og står for alle deres mange kunders IT outsourcing. Så ved siden af alle de her larmende tårne fyldt med servere, der er et rum fyldt med alle Michaels mange ansatte. Og de arbejder både som sælgere og servicemedarbejdere. Og det står jo derfor så for sådan at rette alle de forskelle fejl der måtte opstå med deres IT outsourcing. Michael fortæller også selv om deres lave hosting priser således: ”Vi har samlet vores gode ansatte. Som erstatning for at skulle have både en gode telefon sælger og gode kundemedhjælper og tekniker, er alle disse ting samlet sammen i bare en medarbejder. Således har vi jo hver dag folk klar til at hjælpe og også læse alle probler for vores gode søde kunder. Men en helt anden årsig til vores gode hosting priser er vores gode hurtigere servere. Vi har selv forbedret disse servere, så vores kunder får netop alt den nødvendige plads, uden sådan at resten også går helt til spilde. Nogle øvrige firmaer med nogle højere hosting priser, vil jo faktisk også sende folk ud til kunden for sådan at hjælpe dem  med noget IT outsourcing. Men her gør vi så alle ting via vores telefoner eller bare igennem chat og mails. Dette sparer jo en masse tid, og transport.” forklarer Michael stolt.

Og denne slagplan med lavere hosting priser har skam også gavnet dem. Den 1. måned med det nye firma, fik de 16 kunder som bad om IT outsourcing. ”Det er utroligt svingende hvem der beder om IT outsourcing af os. Tit er det jo mindre virksomheder, som ikke lige ønsker lat det tekniske ansvar ved at skulle sikre servere og computere. Fælles er jo selvfølgelig hvordan at de helle ikke vil betale alt for høje hosting priser. Og vi er kun lykkelige for sådan at stå til assistance” Udtaler Michael, og pakker sådan en helt ny server ud. På grund af denne voksende interesse så har virksomheden haft behov for sådan at udvide hele deres IT outsourcing forretning. Og dette betyder jo flere nye servere og flere ansatte. Og Michael har 6 nye jobsamtaler senere, omkring nogle nye ansatte. Men Michael ansætter ikke alle. “for det er meget betydningsfuldt at alle mine ansatte også kan klare alle aspekter ved IT outsourcing. Og jeg sætter jo høje krav til alle mine nye medarbejdere, for sådan rigtig at kunne forsikre vores gode hosting priser ikke får sig sådan et dårligt omdømme.” Udtaler han, og peget så hen mod de forskellige ansatte. For de sidder jo alle samme og enten skriver og taler sammen med nogle kunder, hvor at de fortæller dem om IT outsourcing, og besvarer spørgsmål.

Der er ingen tvivl om hvordan at deres lave hosting priser vil kunne påvirke fremtidens IT outsourcing. Der er jo et stort marked for de mindre virksomheder som har behov for teknisk assistance men ikke lige har pengene til alle disse dyre hosting priser. Michaels firma får helle ikke nogen problemer med sådan at få nogle nye kunder i fremtiden.

Flere Nyheder