Jagttøj til både mænd og kvinder

31 juli 2013 admin
image

Når danskerne tænker lidt på jagttøj eller jagtbeklædning, tænker vi ofte også på jægere i camouflagetøj samt camouflagesminke i hele hovedet. Men det her jagttøj kan jo hurtigt også koste mange penge, fordi at det også skal være helt lugtafvisende samt kunne udluste, når man også skal gå omkring i lang tid af gangen. Da undertegnede var ude på jagt, så havde jeg derfor ikke lige noget jagtbeklædning på, samt dette gjorde det også meget mere vanskeligt at ramme netop den store hjort, jeg var ude på jagt efter. Det hele begyndte kl. 4 om morgenen. Jeg mødtes jo med et par kammerater, som alle sammen havde deres eget jagttøj. Og de havde jo tilmed sådan et ekstra sæt jagtbeklædning med, men undertegnede tænkte jo, bare at det slet ikke betød noget. Vi tog jo derfor ud på vores jagt, de jo havde jagttøj på, samt undertegnede havde jo cowboybukser samt et ternet trøje på. Vi havde jo hver vores riffel med, samt kig herefter ud på jagt efter sådan en rigtig stor hjort. Efter adskillige timer fandt jeg langt om længe en ganske stor og prægtig kronhjort. Jeg greb mit eget gevær samt sigtede så imod denne hjort. Men lige inden at jeg nu skulle skyde, vendte hjorten hovedet samt kiggede direkte på undertegnede. Det var tydeligt at denne hjort jo havde spottet undertegnede, fordi at jeg ikke lige havde noget jagttøj på. Den stak med det samme af sted, inden at jeg nu kunne skyde. Mine venner kom kort tid efter samt var ret sure over, at undertegnede havde skræmt denne store hjort væk.

Vi bestemt alle sammen, hvordan at jeg skulle købe mig sådan noget effektive jagtbeklædning, så at det ikke lige kunne ske en gang til. Men jeg forklarede jo at jagttøjet ofte var alt for kostbart, samt undertegnede ikke havde råd til noget jagtbeklædning. De viste mig så en webshop hvor man selv kunne vælge imellem en del jagttøj til noget gode priser. Så jeg så rundt samt fandt jo hurtigt sådan noget jagtbeklædning, som jo godt kunne bruges. Vi blev dog enige om at jeg skulle have noget lidt finere jagttøj, og siden vi alle benyttede samme størrelse, så kunne vi bruge sådan noget dyrere jagtbeklædning, som en premiere for hele vores jagt. Så den person, som nu skød det største dyr ude på vores kommende jagt, ville så selv kunne få det her smarte sæt jagttøj, til den kommende jagttur. Vi så jo rundt på selve siden samt fandt så sammen sådan noget jagtbeklædning, som også var helt optimalt. Vi sparrede alle sammen om hele det her jagttøj, samt kunne jo bagefter så købe det på hjemmesiden. Vi fik den nye jagtbeklædning sendt til min egen privatadresse, hvor vi kunne se lidt nærmere på selve jagttøjet. Og der var ingen tvivl om den fantastiske kvalitet. Det sad virkelig fint om kroppen samt holdt på varmen, uden at man også havde det alt for hedt.

Til vores kommende jagttur, der måtte jeg dog tage det billige jagtsæt på, som at min kammerat havde. Siden ingen af os fik ramt på noget sidste tur, så havde ingen af os den nye jagtbeklædning på endnu. På den anden siden så var samtlige af os ganske interesserede i at kunne ramme det største dyr, samt så kunne gå med jagtsættet de næste gang. Jeg travede forsigtigt omkring inde i den store skov, samt kiggede kun efter sådan en hjort. For jeg vidste jo, godt at alle de andre ville kunne nedlægge nogle små ræve eller nogle andre mindre patterdyr, så undertegnede kunne kun vinde, hvis jeg nu fik skudt sådan et kæmpe dyr. Men efter adskillige timer fandt jeg en smuk hjort. Jeg kunne have svoret på, at det også var den samme, som den første tur. Jeg listede mig tættere ind på dyret samt fik skudt denne kronhjort. Alle de andre havde jo slet ikke selv fået ramt så stort et dyr, så undertegende vandt jagtsættet til kommende tur.

Flere Nyheder