Husk at lave backup med USB stick

14 april 2013 admin
image

Jeg lærte nu altså på den barske måde hvor betydningsfuldt det nu er, både at gemme sine fotos på et godt kamera, men samtidig på et smart usb stick. Vi valgte jo, at tage ud på bryllupsrejse til Hawaii. Vi har jo begge to altid ønsket os sådan at komme derhen. Vi boede også i en smuk hytte midt på selve stranden. Selve vejret var skønt. Vi fik taget de mest fantastiske fotos, som at vi så gemte på vores compact flash kort. Normalt har min kære mand jo altid et usb stick med os, når at vi nu sådan er ude på ferie. Men denne gang havde han jo glemt den hjemme. Men vi bekymrede os ikke sådan yderligere over det resten af hele ferien. Vi fortsatte jo med, sådan at gemme alle de fantastiske minder i billedform på vores kameras compact flash kort. Vi brugte jo NÆSTEN 14 dage inde i den vidunderlige hytte, hvor at vi så fik sådan alle de bedste minder. Det var bestemt en tur som at vi aldrig glemmer igen.

Men dagen hvor at vi så faktisk skulle rejse hjem igen, pakkede jeg jo alle vores ting ned. Vi tog jo så en sidste svømmetur på den skønne strand, og vi sugede så meget, af det smukke landskab til os som muligt. Og da jeg så sidder inde i flyet, beder jeg så min egen mand om vores kamera, fordi at jeg jo gerne vil tage et godt foto med ham. Da går det jo pludselige op for os begge, at vi så har helt glemt vores kamera med compact flash kortet i. Det kamera som holdte alle vores vidunderlige fotos. Og jeg blev jo sur og jeg begyndte, sådan at skælde min kære mand ud samt snerre “hvorfor glemte du også dit dumme usb stick? Vi kunne jo så have gemt vores fotos der, som en backup!” Han var helt stille. Og jeg vidste også godt, at det jo ikke var sådan min mands skyld. Jeg blev jo altså så sur over, at vores fine fotos jo lå på et lille compact flash kort, som at vi jo aldrig ville få at se igen. Men som min søde mand også sagde, så behøver vi ikke et foto eller et lille usb stick for rigtig, at kunne minde os begge om den fantastiske ferie. Når at man nu skaber minder som at vi gjorde på Hawaii, så er din personlige hukommelse det bedste sted, sådan at gemme disse minder. Og jeg vil da aldrig kunne glemme den skønne tur. Heller ikke selvom at jeg jo ikke har et lille compact flash kort  med billeder.

Men vi har dog også lært af alle vores dumme fejl. For hver gang hvos vi så tager på ferie nu, har vi altid et yderligere usb stick med os. Det kunne jo faktisk godt være, at han jo glemte det en gang til eller bare, at vi tabte compact flash kortet. Men nu så er vi altid på den sikre side. Vi har jo lykkeligvis stadigvæk fotos fra vores bryllup. Det var min kære broder der legede fotograf der. Alle vores fotos lå jo af den grund på hans compact flash kort, i stedet for på det kamera, som vi mistede på Hawaii. Vi har også efterfølgende fået flyttet alle vores fotos over på et smart usb stick, så vi altid nemt kan tage dem frem igen og kigge på dem. Vi har jo naturligvis samtidig lavet en god backup til de billeder, så de ikke forsvinder på samme måde. Vi har også vores første bryllupsdag om sådan ca. et halvt års tid. Og derfor har vi bestemt os begge for sådan, selv at tage afsted ud til Hawaii igen. Og denne gang tager vi altså ikke nogle fotos. Vi har jo faktisk aftalte, sådan at de gode minder vi skaber på Hawaii, aldrig længere må komme ned på et lille compact flash kort. De må altså kun eksistere inde i vores egen gode hukommelse.

Flere Nyheder