Husk altid en god server support

16 maj 2013 admin
image

Vores nye IT afdeling var ikke en helt nem start. Det er jo et ganske skrøbeligt system der lige pludselig også går ud over selve vores virksomhed, hvis det ikke virker. Heldigvis så har vores server support, hjulpet os med at gøre hele IT afdelingen meget bedre. Jeg arbejder som leder for sådan en større redaktion. Og vi står jo så for sådan at forfatte samt lave selve avisen digitalt. Herefter så sendes den jo ud til noget trykkerier, samt vores web afdeling. For 6 måneder tilbage så havde vi jo brug for sådan en helt ny IT afdeling. Vores arkiverede aviser, var ikke sorterede, samt vi løb snart helt tør for plads. Og vi havde behov for store servere som kunne rumme samtlige af vores mange aviser, samt også give ansatte nem adgang til disse avis filer. Vi lavede et samarbejde med en god server support som kunne gavne vores IT afdeling. Og de kom jo med nogle råd omkring nye indkøb af den helt rigtige server til vores IT afdeling, samt hvorledes det nu også blev sat bedst op. Og lige siden da der har den her server support hjulpet os alle meget.

Vores IT afdeling har jo slet ikke før det arbejdet med helt så store servere, samt også så avancerede systemer. Så det var godt med en effektiv server support. Men af den grund var der jo stadigvæk besværligheder under vejs. For vi skulle jo overføre alle vores gamle avis filer hen til den nye server, fra den gamle. Og dette tog ganske lang tid, samt gjorde jo også at vores medabrejdere slet ikke havde nogen ny adgang til selve systemet i 2 dages tid. Men herefter var systemet klar på den nye server. Vores IT afdeling havde med hjælp fra den her server support, også installeret dette hele korrekt. Og selvom at vores ansatte jo måtte arbejde helt uden for systemet, så var de jo også glade for resultatet. For pludselig var der jo helt styr på selve vores nye server, samt den var meget hurtigere end den gamle. Ved hjælp af vores server support, så fik vi jo en langt bedre server end denne gamle. Men sådan efter 2 uger, gik vores server jo ned. Vores IT afdeling vidste jo overhoved ikk, hvad som de nu lige havde gjort galt. Og de kontaktede jo straks vores server support, som heller ikke kunne finde nogen speciel fejl med systemet. Men efter en længere tid, så opdagede vi jo så at et kabel nu sad helt løst i serveren. Med dette helt på plads virkede vores IT afdeling også igen.

Siden da så har vores IT afdeling også lært meget af deres gode server support. Og selvom at de jo stadig har spørgsmål, så sker det jo slet ikke ofte. Jeg nyder jo hvor effektiv vores server support har været. Lige meget hvornår at der har været nogle nye problemer, så har de jo hurtigt reageret, samt gavner os alle. Og det har jo gjort vores IT afdeling meget tryg ved at stå og arbejde med et stort IT projekt. Og på grund af vores server support, så har vi i dag et fantastisk internt system, hvor at alle ansatte nemt selv kan overskue hele vores produktion af dagens avis. Samtidig så har vi også lært den stor vigtighed af backups, som vores IT afdeling også laver hver fredag. Vores server support har jo desuden også anbefalet nogle smarte programmer som giver god mulighed for sådan flere ansatte at ændre i samme dokument på en gang. Således opstår der jo ikke fejl, som vi jo ellers før havde oplevet. Vi sætter stor pris på vores IT afdeling, samt dette hårde arbejde for sådan også at gøre vores system nemmere samt hurtigere. Desuden vil jeg jo også sige stor tak til denne server support for deres assistance. Uden dem så, havde vi jo nok stadigvæk den gamle og langsomme server, samt en IT afdeling som ikke vidste meget omkring det med servere.

Flere Nyheder