Frederiksbergs bedemand skifter job efter 10 år

10 april 2013 admin
image

 

Undertegnedet har nu fungeret som en bedemand på Vesterbro i omkring 9 år. Dette har vist sig at være en ganske fornuftig forretning med mange gode kunder, og min venlige betjening har gennem årene spredt sig gennem Københavnsområdet. Jeg valgte af den grund at tage kontakt til en anden bedemand på Frederiksberg med et ønsker om at ekspandere min forretning og måske opkøbe hans egen forretning. Jeg har skam ikke lyst til at udelukke en anden bedemand, og jeg vil af den grund hellere samarbejde med den omtalte bedemand på Frederiksberg som erstatning for at køre konkurrence imod ham. Som bedemand på Vesterbro så har jeg før totalt udkonkurreret et par bedemænd, men undertegnede ønsker nu mest at samarbejde, frem for at udelukke.

Heldigvis virkede den føromtalte bedemand på Frederiksberg ganske positivt på mit forslag. Så vi aftale at mødes inde hos mine gode arbejdskollega, som også er en bedemand på Vesterbro. Vi havde før snakket omkring at slå og lidt sammen til et nyt og større firma. Og på netop den måde så ville alle vores gode kunder samtidig kunne være helt sikre på vores kvalitet samt service sider vi arbejder under det helt samme navn. I løbet af mit møde med den omtalte bedemand inde fra Frederiksberg forklarede undertegnede om hele vores nye plan for dette samarbejde. Og han svarede mig at han længe har ledt efter netop sådan et samarbejde med en anden bedemand. Med den hårde konkurrence som er mellem mange bedemænd i København, så har manden virkelig haft meget svært ved selv at opspore bare en anden bedemand som ønskede at godt samarbejde. Vi valgte af den grund at tage kontakt til en række øvrige bedemænd for at se om de også var interesserede i vores idé. Vi fik faktisk hurtigt kontakt til en ny yderligere bedemand på Vesterbro samt en helt anden bedemand på Frederiksberg. Jeg har endda kontakt til en meget spændt bedemand på Amager.

Efter denne store interesse i et nyt stort samarbejde, begyndte jeg efterfølgende at sætte nogle gode og præcis krav for overhoved at være med i samarbejde. Vi ville være sikre på at alle vores nye erfarne bedemænd ydede en rigtig god service, og til de samme priser som de andre. Til gengæld ville vi nemt kunne hjælpe hinanden samtidig med at vores kunder også ville få sig en og professionel opfattelse af vores nye forretning. Med vores nye bedemand på Vesterbro samt en bedemand på Frederiksberg og endnu en på Amager, så nåede vi allerede helt ud til mange i Københavnsområdet. Jeg kunne også straks spotte en stor konstant stigning i selve interessen af alle vores bedemænd, og endnu en helt ny bedemand her fra Vesterbro tog kontakt til os angående et samarbejde. Og det gik faktisk ikke længe før at jeg samtidig lige blev henvendt til af atter en bedemand ude fra Frederiksberg. I løbet af 3 måneders tid så havde jeg også ekspanderet til Nørrebro samt Indre by. Og bedemændene stod i lang kø for at deltage i vores nye samarbejde. Jeg var trods alt også nød til at afvise nogle hvis at deres kundebehandling slet ikke var tilstrækkelig. Og det betød faktisk at jeg engang måtte sige et nej til en meget dyr bedemand på Vesterbro, som slet ikke ønskede at ændre deres forskellige priser, plus en anden bedemand på Frederiksberg.

Jeg har nu fået gennemført min drøm omkring at samarbejde med en række andre erfarne bedemænd i Københavnsområdet. Vi er skam ikke længere bare en mindre række små forretninger som kæmper imod hinanden, men derimod et sarmarbejde med hinanden. Her der hjælper vi hinanden hele tiden og arbejder i fællesskab. Vi er faktisk idag den allerstørste forening af gode bedemænd i Københavnsområdet. Jeg tænker tit på at det hele begyndte med mig som bedemand på Vesterbro, som tog fat i en anden bedemand på Frederiksberg.

Flere Nyheder