Forsød singletilværelsen med en lækker vibrator

By:

Måske har du aldrig skænket begrebet ”sexlegetøj” en tanke, mens du har været i fast parforhold. Men når man først befinder sig som single kvinde med et travlt arbejdsliv og en aldeles manglende lyst til at tilfredsstille de seksuelle behov med one night stands, begynder det at give en verden af mening. Og det er her, man bør overveje at anskaffe en lækker vibrator – det ultimative erotiske hjælpemiddel til kvinder.

Moderne vibratorer – helt nye standarder

Afhængig af, hvor længe dit forhold har varet, kan der være sket rigtig meget på vibrator-fronten. Inden for de seneste tyve år har moderne vibratorer udviklet sig fra at være en fallos-formet dims i hård plast med max tre indstillingsmuligheder, til et prima sexlegetøj, tilpasset den kvindelige anatomi, udfærdiget i lækre, naturtro materialer og med et væld af hårdhedsgrader, hastigheder og vibrationsmønstre.

Du kan måske huske episoden af ”Sex And The City”, hvor den ellers så bly og bornerte Charlotte ender i den anden grøft, da hun får en Rabbit vibrator – og til sidst har brug for en decideret intervention fra venindernes side, da hun ellers aldrig kommer uden for en dør efter at hun har erhvervet dette bekendtskab. Netop denne episode gjorde Rabbit vibratoren vidt berømt. Og den er stadig en klassiker inden for sit felt, med sine dybe vibrationer og den tilhørende klitoris stimulator.

Sikker sex på flere måder med en vibrator

Ud over det, at du med en vibrator slipper for at skulle udsætte dig selv for smittefare fra ukendte sexpartnere, er vibratoren sikker på mere end én måde. De nye modeller er godkendt efter alle gældende standarder, hvilket betyder, at de ikke indeholder allergener eller hormonforstyrrende stoffer, så de er ganske ufarlige at bruge – medmindre du selvfølgelig udvikler en afhængighed lige som Charlotte! Find din perfekte vibrator på https://www.belugi.dk/vibratorer – Nordens største online sexshop.

Posted in: vibrator