Flotte bordlamper i stort udvalg

04 juni 2018 Astrid Pedersen
Flotte bordlamper i stort udvalg

I Danmark har vi en lang og internationalt berømt tradition for at skabe smuk belysning, indendørs såvel som udendørs. De lange, mørke vintre bidrager i særdeleshed til udviklingen af denne tradition, ligesom, de lyse sommernætter har inspireret lysmagere som Poul Henningsen og lampekunstnere som Le Klint til deres udødelige værker inden for kunstfærdig lyssætning. Og selv om du ikke er i besiddelse f en ægte PH lampe eller en håndfoldet Le Klint lampeskærm, kan du sagtens tilføre dit hjem en ekstra dimension med de rette lyskilder.

Vælg den rigtige bordlampe til dit rum

Bordlamper tjener på én gang som dekorative elementer, som helst skal matche det øvrige decor, som lyskilder, som skal bidrage med et funktionelt lys til for eksempel arbejdsbordet eller spisebordet. Ønsker du at placere dine bordlamper i dagligstuen, vil du typisk vælge en bordlampe, som giver et blidt, diffust lys, og som ikke blænder hverken dig eller dine gæster. En bordlampe til spisebordet må gerne være lidt dristig i sit design, men stadig ikke dominerende – og det skal være muligt at dæmpe lyset, således at du kan skabe en intim og hyggelig stemning omkring middagen. Skal du bruge din bordlampe som læselampe i hjemmets hyggekrog, bør du dog vælge en lampe med et fokuseret lys. Med alt for dæmpet og diffus belysning risikerer du, at lyset bliver for svagt til at læse ved, og din bordlampemister sin funktion.

Find smukke og funktionelle bordlamper online

Hvis du er i markedet efter en bordlampe til stuen, sengebordet eller læsehjørnet, kan du finde, hvad du søger, i den online shop på andlight.dk. Her finder du et bredt og varieret udvalg af bordlamper fra designer brands som Design by Us, Diesel with Foscarini, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, GUBI, HAY Lamper, Le Klint, Louis Poulsen & PH, Muuto, RestartMilano, roommate, RSerge Mouille, Studio Italia Design, Svalen, Tala, Tom Dixon, Tom Rossau, T VIPP, Vitra, WATT A LAMP og XoLiving. Se alle de smukke lamper fra kendte mærker på andlight.dk

Flere nyheder