Find en ledig bolig i Nordjylland

By:

Det at flytte uanset til hvad er altid stressende. Det at pakke sit liv ned og starte noget nyt og ukendt. Lægges der så hele processen med at skulle finde en lejebolig, især hvis man gerne vil bo i storbyerne kan det slå mange helt omkuld. Hvis man derimod gerne vil bo i provinsen, er det markant nemmere at finde en bolig. Udover at det er nemmere at finde en bolig, skal der lægges den anden fordel til, at boligerne ofte er meget billigere i husleje og ligger i naturskønne områder. Det er f.eks. nemt at finde en ledig bolig i Nordjylland.

Samtidig skal man som borger ikke undervurdere, at kommunerene gerne ser nye borgere i deres områder og arbejder aktivt for, at tiltrække dem blandt andet med langt bedre service og ydelser end man ser i storbyerne.

Kommunernes tiltag for at tiltrække nye borgere

Modsat mange kommuner i storbyerne er provinskommunerne meget interesseret i at få nye borgere og gør meget for at tiltrække dem. En af de forbehold mange har ved at flytte ud af byerne er om det er muligt at få arbejde i nærheden eller om man skal bruge timer på at pendle. Derfor har kommunerne lavet aftaler med de lokale virksomheder. Det har den ekstra bonus, at det også får tøvende virksomheder til at flytte til de billigere områder, da de er sikker på at de nemmere kan finde kvalificeret arbejdskraft i nærområdet. 

Udbudet af aktiviteter er ofte i top og det gælder både for unge, børn og voksne og der er et stort og rigt foreningsliv og er trangen til storbyens mangfoldighed til stede, er der ofte ikke mere end en time til byen. Samtidig arbejdes der på at der forsat skal være et mangfoldigt handelsliv i området, så man ikke altid skal købe ind i anonyme storcentre.

Posted in: bolig