Få mere glæde af sommeren med en overdækket terrasse

By:

Nu er den danske sommer jo ikke kendt for at solen skinner fra en skyfri himmel den ene uge efter den anden og derfor kan det være en god ide at overveje at få overdækket din træterrasse. Enten hele terrassen eller en del af den. Er terrassen overdækket har du mulighed for at sidde udenfor selv om vejret er dårligt. Du kan stadig tørre dit tøj udendørs og selvom det regner og i har gæster til grill kan i stadig grille. Der er mulighed for at hente inspiration på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse

Lav et godt forarbejde

Udover at søge inspiration på nettet og få gode ideer til, hvordan du selv kan få en overdækket terrasse, er det en god ide at få indhentet flere tilbud fra flere tømrer. Dermed øger du muligheden for at finde den helt rigtige, der kan bygge din drømmeterrasse, lige som du gerne vil have den. Samtidig mindsker du risikoen for, at du ved et tilfælde får fat i den dårligste eller dyreste. Husk også at tjekke dem på Trustpilot og se, hvad tidligere kunder har skrevet. Er der noget der går igen hos mange af kunderne, vil det nok også forekomme hos dig. Uanset om det er noget positivt eller noget negativt. 

Husk også vedligeholdelse

Inden du vælger hvilken overdækket terrasse du vil have, er det en god ide også at undersøge, hvad det kræver af vedligeholdelse. Noget træ kræver mere vedligeholdelse end andet og hvis du allerede nu ved, at det med vedligeholdelse ikke lige er din stærke side, bør du vælge en træsort eller en anden form for overdække, der ikke kræver det store. Men uanset hvad, er det vigtigt i forhold til hvor længe den vil holde, at den med jævne mellemrum bliver kigget efter og rådne planker bliver udskiftet og den får en god omgang træbeskyttelse.