Få hjælp til inkasso af professionelt firma

02 december 2019 Emilie Jacobsen
Få hjælp til inkasso af professionelt firma

Når du driver egen virksomhed, vil du fra tid til anden komme ud for kunder, der ikke betaler dig, hvad de skylder. Hver gang er det lige frustrerende og irriterende. Hvis du har rykket kunden for betaling tre gange, har du mulighed for at sende kunden til inkasso. Dermed får du hjælp til at inddrive de penge, som du har til gode. Det kan være en stor hjælp for dig og kan også være enormt rart i forhold til din retfærdighedsssans. 

Men det er ikke sådan lige at sende en anden til inkasso. Der er en række regler og tidsfrister, der skal overholdes. Derfor er det en god ide, at du sørger for at alliere dig med en advokat, der har styr på de. De kan sørge for, at du får sendt et inkassovarsel af sted på det rigtige tidspunkt, og at der er de oplysninger i det, som der skal være, for at det kan blive godkendt. 

Leder du efter en god inkasso advokat, er det en god ide, at du ser nærmere på Holst Law. Det er et firma, der er baseret i Aarhus, og som har som fokus at hjælpe andre firmaer med juraen. Derfor vil de være oplagte for dig at kontakte, hvis du har virksomhed i det midtjyske. 

Når du har en kunde, der ikke betaler, er det vigtigt, at du får grebet problemet an med det samme. Du skal ikke være flink og gå og vente på, at kunden betaler. Ryk kunden med de rette intervaller, så du er sikker på, at du har gjort alt, hvad du kan få at få dine penge. Det vil klart give dig den bedste følelse i længden, selvom der er nogle, der synes, at det ikke er rart at skrue bissen på. Hos Holst Law kan de dog hjælpe dig med den sag, så det bliver nemmere for dig. Læs mere om dem her

Flere Nyheder