Få det smukkeste gulv med en professionel gulvafhøvling i Silkeborg

05 maj 2019 Astrid Pedersen
Få det smukkeste gulv med en professionel gulvafhøvling i Silkeborg

En gulvafhøvling er ikke nogen lille operation – og derfor skal den helst udføres af en person med ekspertise og erfaring. Du har måske set, at man kan leje en maskine til gulvafhøvling i diverse byggemarkedet, lige som man kan leje maskiner til gulvafslibning. Men der er meget stor forskel på at udføre en gulvafhøvling og så at udføre en gulvafslibning.

En gulvafslibning er på ingen måde nogen nær så radikal og invasiv en procedure som en gulvafhøvling. Ved en gulvafslibning fjernes allerhøjst 2 millimeter af træværkets overflade, hvilket sker på skånsom vis ved hjælp af sandpapir, som er monteret på en vandret roterende sliberondel. Det er ret svært at komme rigtig galt af sted med en gulvafslibning – det samme kan desværre ikke siges om en gulvafhøvling.

Hvis du selv kaster dig ud i projekt gulvafhøvling, kan du risikere, at der høvles så meget af gulvet, at det bliver ganske ubrugeligt. Et trægulv kan kun tåle at blive afhøvlet et vist antal gange. Til sidst vil det være for tyndt og skrøbeligt til, at endnu en gulvafhøvling vil være forsvarlig. Og har du ikke noget overblik over, hvor mange gulvafhøvlinger, dit trægulv har modtaget i tidens løb, vil du nemt komme til at ødelægge det permanent.

Find en kompetent og erfaren gulvmand, som kan forestå din gulvafhøvling

Hvis du vil være helt sikker på, at din gulvafhøvling bliver udført til UG med kryds og slange, er det en rigtig god idé at kontakte dit lokale gulvfirma. Din gulvmand vil som det første vurdere, om dit trægulv kan holde til endnu en gulvafhøvling – og i så fald, hvor meget det er nødvendigt at fjerne af træværkets overflade. Bagefter får gulvet en gulvafslibning og en efterbehandling, så du kan have glæde af resultatet i lang tid fremover.

Find din faglærte gulvmand på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-silkeborg/ 

Flere Nyheder