En smuk Maanesten kæde til smykkesamlingen?

02 december 2019 Anne-Mette Hansen
En smuk Maanesten kæde til smykkesamlingen?

Smykker er de helt perfekte accessories. Når du vælger fine smykker, kan du nemlig gå efter noget helt enkelt eller noget meget farverigt eller detaljeret. Du kan så tage de helt rette smykker på afhængig af dit outfit og look. Skal du se festlig og fin ud? Eller vil du køre den rolige og afslappede stil? Smykkerne fra brandet Maanesten er tidløse og æstetiske og passer faktisk både til det festlige eller simple outfit. 

Dress up med en Maanesten kæde

Det danske brand Maanesten står bag mange kollektioner af sofistikerede smykker. Designet på dem alle er meget enkelt, men samtidig har de nogle utrolig flotte detaljeret, der vidner om godt håndværk. Med smykkernes tidløse udtryk kan du sagtens bruge dem på en almindelig hverdag, men også til årets julefrokost eller en tur i byen. 

Hvor kommer Maanesten smykker fra?

Maanesten smykkerne er alle designet i Danmark. De bliver produceret i den indiske by Jaipur. Her har brandet nemlig deres helt egne sølv- og guldsmede. Gennem traditionelle og gode håndværkprocesser bliver smykkerne produceret, og de bliver alle udført i materialer af høj kvalitet. Det er en meget fin og delikat proces, som gør det muligt at inkorporere tidens trend i de enkle smykker. 

Shop Maanesten kæde til fornuftige priser 

Brandets kombination af design og håndværk gør det muligt at tilbyde disse skønne smykker i høj kvalitet til utrolig gode priser. En af deres mange danske forhandlere er Guldsmed Norup. Denne guldsmed har en online shop, hvor du kan finde et stort udvalg af Maanesten smykker. Her finder du blandt andet Maanesten kæde, ringe og øreringe. 

Skal du give en fin gave til konfirmation, rund fødselsdag, studentergilde eller til jul? Så er en Maanesten kæde det helt oplagte valg, hvis du vil give din veninde, søster eller kæreste en helt unik og utrolig smuk gave. 

Flere Nyheder