Disse waders er altså smart

18 april 2013 admin
image

Men det er jo skønt sådan at kunne komme ud i naturen. Jeg har altid haft en stor passion for fjernkontrollede både. Og det begyndte allerede der jeg var barn hvor at min far selv sejlede med de her små både helt ude i søen. Og har havde hver gang waders på, samt så stod jeg jo inde på land iført hans store jagtstøvler. Og det er jo gode minder, som at jeg jo ser frem til at give videre til min kære søn. Og han er jo også meget interesseret i fjernstyrede både. Og je mener jo derfor det jo var blevet tid til at han rigtig fik sig sit allerførste sæt waders samt at han også med med ud i søen med vores fjernstyrede modelbåd. Jeg havde desuden helt selv også behov for et par friske jagtstøvler, sig mine gamle nu var blevet alt for gamle.

Vi har næsten hele vinteren arbejdet hårdt på sådan en ny modelbåd, som skal ud i søen. Og den var blevet afprøvet, samt nymalet. Og det var sådan en historien weekend dengang jeg så endelig kunne fortælle Min søn Kasper at vi kunne erhverve hans eget første waders. Vi hoppede jo ind i min store vogn samt kørte ned ned til jagtbutikken. For jeg har de forrige 20 år købt alt mit eget friluftsudstyr hos denne her gamle forretning lidt uden for vores by. De har alt hvad man nu selv kan gå og drømme om når det kommer til jagtstøvler, frakker samt waders.  Kasper han løb rundt inde i forretningen samt så på de mange spændende waders. På samme tid snakkede jeg jo med sælgeren om nogle nye jagtstøvler til mig. Så han viste mig sådan en stribe forskellige varianter som at de nu havde på lager. Men jeg havde mest behov for jagtstøvler til at gå rundt inde i den store skov, samt i vores køkkenhave. Og der så var det jo betydningsfuldt sådan at de er ganske komfortable, samt enkle at gøre helt rene. På samme tid med at jeg så så på nogle jagtstøvler så har Min søn fundet sådan et par waders. Så han hav mig hen til et par smarte waders med noget camouflagefarver på. Jeg havde selv fundet frem til sådan et par fine jagtstøvler. Så undertegnede tog mine jagtstøvler samt Min søn tog så hans waders, med og vi prøvede dem så på.

Mine jagtstøvler var nu sådan en lille smule for små i størrelsen. Så jeg prøvede en større variant som faktisk passede perfekt. Støvlerne var meget behagelige samt man kunne godt gå meget langt med dem på, uden at få alt for ondt i sine fødder. Og Kasper var virkelig glad for hans nye waders. De passede ham jo godt, samt han så jo smart ud i hele dette meget millitære look. Vi blev helt enige om at erhverve de her waders til Kasper. Jeg synes faktisk at de nu var så flotte at jeg jo også selv lige købte sådan et par.

Helt hjemme igen så var det også langt om længe nu blevet tid til at søsætte vores fjernstyrede modelbåd. Vi tog vores passende waders på samt gik så ud til søen. Jeg viste så Min søn hvordan man så ganske langsomt skal stå her i søen, samt starte vores båd rigtigt op. Og den kørte faktisk som en drøm. Vi brugte adskillige timer her i vores gode waders med vores modelbåd. Og til sidst gik jeg op, og så tog mine jagtstøvler på. Og så stod jeg jo bare ind på land, samtidig med at Min søn alene stod i søen og styrede vores båd. Både vores nye waders samt mine jagtstøvler er jo som de nu skal være. Jeg har lige siden benyttet mine jagtstøvler så godt som hver eneste dag, når at vi selv er ude og gå. Og vi har også mange gange sprunget ned i vores waders samt sejlet lidt rundt omkring med vores flotte friske modelbåd. Jeg håber jo at Min søn om en del år stadig vil stå i waders og hans helt egen søn og så bare sejle med sådan en fjernkontrolleret modelbåd de selv har bygget.

Flere Nyheder