Den søde bedemand i vejle

24 februar 2013 admin
image

To bedemænd har nu banket hovederne sammen og begyndt et samarbejde med hinanden. Theis, der er bedemand i Kolding har nu været gode venner med Jørgen i nu mere end 10 lange år. Dengang Hvor Theis startede sin bedemandsforretning, så gik der faktisk blot Et par måneder før Jørgen faktisk gjorde det samme. Disse 2 har faktisk alle tider været uadskillelige og dette vil de blive ved med at være, spår de to glade kammerater.

Imens Theis så var en respekteret bedemand i Kolding, fik Jørgen derimod en lidt vanskelig start med sit arbejde som bedemand i Vejle. Jørgen var nemlig flyttet hele vejen fra Kolding by, for selv at kunne starte sin forretning. For han holdt meget af Vejle by, og syntes at denne by havde alle de sødeste beboere. Men altså Jørgen var jo ikke, den første bedemand i Vejle. For der var jo i forvejen en del anerkendte, forretninger fordelt i byen. Ja og alle borgerne foretrak naturligvis, de velkendte folk fordelt i byen. Jørgen var jo altså nød til selv at gøre et eller andet, for at få hele butikken til at kunne kører.

Jørgen opsporede nogle virkelig smukke trækister, med håndskåret krogede mønstre, og et stofbetræk i helt utrolig kvalitet. Kisterne var slet ikke set magen til i Danmark før, og de skulle skaffes fra England. Og ved den føreste sending af de specielle trækister, så var Jørgen slet ikke selv klar over, hvad som det ville gøre for hele hans fremtid. En konkurrenrende bedemand også i Vejle kom en tilfældig dag hen til Jørgens flotte butik, for lige at kunne få noget frokost. Men han var utrolig imponeret over alle de smukke trækister, og han spurgte hvorhenne At jørgen dog havde fået disse kister leveret fra. Jørgen han fortalte ham en løgnhistorie. For han ville jo slet ikke have at alle bedemand i Vejle, kunne få fat i de smukke trækister. Herefter begyndte der faktisk at komme mange spørgsmål fra alle de øvrige bedemand i Vejle. Alle ville vide hvor kisterne nu kom fra.

Men da bedemanden fra Kolding, ringede til Jørgen for omkring 4 måneder siden, for så at høre omkring det var begyndt at gå fremad med bedemandsforretningen, så fortalte Jørgen Theis omkring kisterne. Og han fortalte hvordan at det faktisk nu var begyndt at komme en del flere kunder, og at hver og en bedemand i Vejle, ville skaffe helt de samme trækister som dem han sælger. Imens de snakkede så undersøgte Theis, om en bedemand i Kolding havde kisterne. Der var ikke en eneste. Faktisk så var der ikke engang nogle andre i Danmark end Jørgen der var sælger af Disse kister. Men Theis der nu var en anerkendte bedemand i Kolding, kom med et tilbud til Sin ven. At de 2 kunne blive leverandører af de specielle trækister i Danmark, og sælge dem videre til en række bedemænd i landet. Og fordi at Jørgen ikke tjente mange penge på hans forretninge endnu, så tilbød Hans godt ved at ligge pengene ud for indkøb af kisterne. Theis syntes at det faktisk var en brilliant tanke som at bedemanden fra Kolding havde fået, og fik hurtigt planlagt det praktiske med denne virksomhed der producerer kisterne.

Og det er nu kun 2 måneder siden, at de 2 kammerater fik deres første sending af kisterne. Og de har skam allerede nu været nødt til at bede om en ny. For de leverer nu trækister til en række bedemandsforretninger fordelt i hele landet. Efterspørgslen har faktisk været helt enorm fra alle de øvrige bedemænd plus at kunder mener skal også at de er virkelig smukke. Og det er nu lykkedes bedemanden fra Vejle at kunne skabe godt vækst i hans butik. Og ingen tvivl om at han ser frem til et gavnligt samarbejde med hans kammerat Theis, bedemanden fra Kolding.

Flere Nyheder