De har de bedste cashmere cardigans

06 maj 2013 admin
image

Da jeg arbejdede i en god tøjbutik for 4 års tid tilbage, blev jeg introduceret til cashmere. Og dette gjorde at jeg så siden har drømt om en rigtig cashmere cardigan. Og det skyldes at cashmere faktisk er det blødeste stof som jeg har mærket. Historien den startede dengang hvor jeg så selv stod i en tøjforretning. Forretningen havde mange blandede typer tøj. Både ægte silke, cashmere samt bomuld. Og der var jo også både bukser, toppe og så selvfølgelig cashmere cardigan. Derfor så fik jeg hurtigt sådan et forhold til det med cashmere. Og selvom at det nu var en smule for dyrt til jeg så selv ville købe sådan en ægte cashmere cardigan, ja så mente jeg nu stadig at de var virkelig dejlige.

Jeg har også altid selv sparet på mine penge. Samt jeg havde ikke lyst til at skulle bruge samtlige af mine penge på tøj i cashmere.  Og selv at jeg kunne få god rabat i min butik, jamen så ønskede jeg mig jo ikke at købe lige deres cashmere cardigan. Men dette har jeg dog faktisk fortrudt lige siden da. Da hvor jeg stoppede henne i forretningen, samt så fik nyt arbejde med en bedre løn så havde jeg nemmere ved at skulle købe tøj i cashmere. Og det var dog ikke mulighed for at få god rabat længere fordi at jeg ikke længere arbejdede i denne forretning. Og jeg måtte jo bare acceptere samt betale en fuld pris for min første cashmere cardigan. Men jeg fortryder ikke mit eget fine køb.

Og jeg tog så selv ned i en butik som havde tøj i cashmere. Og med min erfaring fra mit eget gamle job, så vidste jeg en del om hvordan en cashmere cardigan skulle behandles, samt hvad man nu selv burde se efter. Og sælgeren var jo også god til lige at kunne forklare om stoffet samt hvad der også ville passe til mig. Så sammen der fandt vi jo min allerførste cashmere cardigan. Den var pink samt med nogle smarte knapper på. Og jeg var jo lidt ked af sådan at skulle bruge helt så mange kontanter på et stykke tøj.  Sælgeren fortalte dog at jeg så kunne bytte den igen efter op til 14 dages tid, hvis at jeg ikke kunne lide den. Det blev dog ikke så aktuelt. Da jeg så selv kom hjem med min helt nye cashmere cardigan også prøvede jeg den straks. Dette cashmere stof var jo utrolig blødt samt glat. Og jeg sørgede for at passe godt på den, samt vaske den som at man skulle. Og det gør også at den så nu faktisk er helt lige så blød som da hvor jeg købte den. Og jeg blev så efter hele mit eget køb også helt tosset med det med cashmere. Og jeg måtte jo have noget mere. Og jeg fandt også en side som både havde nogle cashmere cardigans samt andet tøj. Heldigvis var det jo lidt billigere en selve forretningen. Til gengæld så kunne jeg ikke selv se selve deres cashmere stof inden jeg så købte det. Og jeg ved også at cashmere kommer i variende kvaliteter. Derfor så er det jo ikke altid lige så godt og selvom at det jo stadig faktisk er rigtig cashmere.

Jeg købte så en helt ny cashmere cardigan inde på deres hjemmeside. Og det var både hurtigt samt nemt. Leveringen skete så også inden for ganske få dages tid. Og jeg var jo ganske overrasket over selve den høje kvalitet af deres lækre cashmere. Det er nu længe siden at jeg har mærket helt så lækkert stof. Og lige sådan da så har jeg faktisk kun selv købt mit eget tøj i cashmere ved den her hjemmeside. I dag ejer jeg flere cashmere cardigans samt lignende tøj i noget cashmere. Og selvom man jo aldrig helt kan være helt sikker på deres kvalitet af tøj derinde på internettet så kan det jo godt være hele chancen værd. Især når at det så bare kommer til det med cashmere som er så lækkert.

Flere Nyheder