De fandt mit konferencecenter

23 april 2013 admin
image

Men der sker altid noget spændende i et stort konferencecenter. Jeg har faktisk arbejdet på sådan et konferencecenter i omkring 3 års tid. Mine arbejdsopgaver svinger jo meget, og undertegnede har igennem tiden selv lavet næsten alt som man kan forestille sig. Nu der står jeg normalt for det at gøre alle konferencelokalerne parat til vores gæster, og også sørge for altså at stå til rådighed under deres gode møde. Og det er en lidt større opgave end det lyder. Hele vores konferencecenter har mange konferencelokaler. Som hovedansvarlig er det også en betydelige opgave at holde styr på alle de lokaler, og også planlægge hvornår de skal bruges. På samme tid så skal alle lokaler gøres ganske parate inden vores gæster ankommer. Og jeg benytter derfor sådan en avanceret kalendersystem for konferencelokalerne. For her der nedksrives alt om vores gæster samt deres ønsker til selve bordenes opstilling. Og det gør samtidig at jeg kan planlægge flere møder, på samme dag i et af vores konferencelokaler.

Men hvert møde er unikt og dette kræver jo at konferencelokalerne også bliver indrettet sådan på hver sin måde. Når at man bestiller konferencelokaler hos vores konferencecenter så holder vi normalt sådan et lille møde, hvor vi så fremviser mulighederne, og også bliver enige omkring selve den smareste løsning for gæsten. Dette skrives ned så at jeg også kan indrette det lokale til netop deres ønske. Og jeg står for at sætte alle af bordene og stole korrekt frem, og alle pladser skal også have en blok og kuglepen. Og det er samtidig vigtigt at der også står drikkevarer parat til vores gæster, samt at den ansvarlige også bliver sat godt ind i hele IT systemet så at han kan bruge sådan en præsentation eller noget lignende i vores konferencelokaler.

Vi har nu i højsæsonen ofte mange gode møder i vores konferencelokaler i løbet af en hverdag. Og det betyder jo at jeg kan spendere hele formiddagen på at skulle gøre helt parat til hele 4 forskellige møder fordi de alle starter samtidig. Her der er det samtidig meget vigtigt at holde styr på vores forskellige gæster, og hvem der nue skal være hvor henne. Vi lærte så samtidig at hele vores kalendersystem jo ikke er helt perfekt. På en travl dag, så brød hele vores internet sammen i hele konferencecenteret. Og det betød så at undertegnede jo ikke mere lige kunne se hvilke gæster der havde bestillinger til hvad for nogle konferencelokaler.  Dengang jeg endelig fik internet igen, så var der pres på sådan at ordne alle konferencelokaler i tide til gæsterne. Og selvom at et par kunder jo måtte vente lidt på deres egne møder, så var de venlige og forstående. Fra den dag lærte vi at gemme en sikkerhedskopi af ugens system på vores computer hvis lignende skulle ske endnu en gang.

Når at man arbejdet for et stort konferencecenter lærer man således mange nyt ting. For jeg få jo lov til sådan at arbejde med mange gæster, og også tilpasse vores konferencelokaler til netop deres egne ønsker. På samme tid er der mulighed for at forbedre smarte systemer der gør det lettere at sikre vores gæster sådan en fantastisk oplevelse. Alle vores konferencelokaler bliver også benyttet ganske effektivt uden at det også går ud over vores gæster. Jeg er yderst gald for hele mit job ved hele mit konferencecenter. Og man ved aldrig helt hvad man skal lave, når at man så møder ind om morgenen.  Og jeg glæder mig til præcis hvad fremtiden bringer. Vores konferencecenter udvider sig, og vi modtager nogle gode anmeldelser fra de gæster som nu benytter vores konferencelokaler. Og det er også altid sådan en god udfordring at skulle gøre hele denne oplevelse bedre for vores gæster, men det er arbejdet værd når at det så endelig lykkes. Så hvis nu du lige står og selv mangler nogle konferencelokaler til sådan et møde, så skal du være meget velkommen ved vores konferencecenter. Vi giver alle vores gæster det bedste møde.

Flere Nyheder