Bliv skarpere på Business Intelligence med Microsoft Power BI

By:

Hvis du arbejder med forretnings eller produkt udvikling, er Business Intelligence – som regel forkortet til BI – en vigtig del af jobbet. Derfor er det vigtigt, at du har de rette redskaber til løsning af de opgaver, som falder inden for den del af dit arbejde, som vedrører Business Intelligence – og at du ved hvorledes du anvender dem.

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence er en fælles betegnelse for samtlige strategier og teknologier, som en virksomheder anvender i forbindelse med data analyse af forretnings information. Med de rette Business Intelligence teknologier får du adgang til historiske, aktuelle og prediktive data omkring virksomhedens drift.

Således kan du ved hjælp af disse teknologier skabe nyttige forecasts som kan give dig et fingerpeg om hvor virksomheden er på vej hen. På dette grundlag kan du og resten af ledergruppen fastsætte virksomhedens fremtidige prioriteringer.

De mest almindelige funktioner, som er omfattet af Business Intelligence, og som varetages ved hjælp af diverse Business Intelligence teknologier, er rapportering, analyse og online analytisk behandling, data og process mining, benchmarking samt prediktiv og normativ analyse.

Med Business Intelligence teknologier kan du håndtere store mængder af såvel struktureret som ustruktureret data, hvorved du får adgang til at identificere udvikle eller opfinde nye strategiske forretnings muligheder og opnå en let og overskuelig tolkning af store data sæt.

Find de bedste Microsoft Power BI kurser

Hvis du har valgt Microsoft Power BI som dit redskab til Business Intelligence, vil du med stor sandsynlighed kunne drage nytte af et vel tilrettelagt Microsoft Power BI kursus. Hos den danske udbyder af IT kurser til erhvervslivet, 4D, kan du vælge imellem en lang række kurser i Microsoft Power BI på alle niveauer.

Er du i tvivl om, hvilket du skal vælge, kan du altid lægge ud med et gratis seminar. Læs mere på 4d.dk