Aflys din aftale med din øjenlæge i god tid!

29 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Aflys din aftale med din øjenlæge i god tid!

Det er desværre ikke altid, at man lige kan dukke op til den aftale med ens øjenlæge på østerbro, hvor man har øjenlæge, selvom man måske gerne ville.

Årsagen kan være alt fra den klassiske force majeure, som man simpelthen ikke kunne forudsige, som måske er, at man kører galt på vej til aftalen, hvilket de færreste jo kalkulerer med.

Men det kan jo også være, at man er blevet ramt af en sen opgave på arbejdet, så man ikke kan nå til aftalen hos ens øjenlæge bagefter arbejdet, selvom man rigtig godt ville have det overstået og tjekket efter, hvis man kan mærke, det er noget, der virkelig generer en.

Dog kan det også tænkes, at man havde lavet den aftale for længe siden, og man så i mellemtiden er kommer til at booke sig til noget andet samtidig, som man ikke kan slippe for, og man så har intentioner om at ændre tiden.

I det første eksempel er man ret så lovligt undskyldt, at man ikke får meldt afbud, også selvom det er med kort varsel.

Selv i det andet tilfælde kan det være smart lige at ringe og indgive sig ens afbud, selvom klinikken måske lukker kort tid efter, fordi der er måske en klient, der bor tæt på, som gerne vil have den tid og kan nå det.

Ved det sidste tilfælde er det dog virkelig dårlig planlægning, også selvom man måske er glemsom i en travl hverdag.

Vores råd skal derfor lyde for at gøre både dig selv og din øjenlæge glad, at du husker med det samme, når du ved, at du ikke kan dukke op, at du melder afbud – om du så bestiller en ny tid eller ej.

Med det samme, du ved, at du må aflyse, så får det gjort med det samme og ikke ved at sige til dig selv, at det skal du huske at gøre senere – for det glemmer du garanteret.

Flere Nyheder