10 gode råd til hosting

01 marts 2013 admin
image

Jeg ved, at vi konstant vil udvikle noget nyt og banebrydende teknik. Jeg forstod dog ikke, hvorfor folk udvikler en ting, som folk bevidst giver flere forskellige navne. Lad os som eksempel tale om ordet hosting. Da jeg gik med ideen om at starte sin egen hjemmeside, ledte jeg online på nettet for på den måde at anskaffe  sig lidt større viden. Dette skal siges, at jeg ikke anede meget omkring teknik. Jeg synes egentlig selv, at jeg er ok med. Jeg stødte tilfældigvis på ordet hosting, hvor jeg opdagede, præcist hvad ordet egentlig mener. Jeg følte mig lige pludselig ret teknisk, og jeg var ret henrykt over mig selv. Min glæde forsvandt ret snart igen, idet jeg stødte på ordet cloud hosting.

Jeg sad i mange koncentrede timer, hvor jeg forsøgte at finde nøjagtig ud af forskellen på cloud hosting og normal hosting. Jeg ved ikke helt, hvorvidt det udelukkende er hende, men jeg kan simpelthen ikke forstå det. Jeg forstod på ingen måder, hvorfor folk vælger at udvikle noget, som man kalder nogle til tider ret forskellige ting. Jeg havde imidlertid en mistanke omkring, at der et mærkeligt sted i verden må sidde en lille mand, som gnubber sine små fede hænder og griner højt pga samtlige af  tosserne som mig, som hovedløst prøver at finde ud af, præcist hvad cloud hosting egentlig er. Jeg fatter heller ikke, hvorledes folk må have solgt tanken helt til at starte med? Jeg forestillede mig, at den samme mand må have siddet i et forretningsmøde, hvor han må have fortalt, at han tilbyder cloud hosting. Idet folk har spurgt ind til, hvad forskellen egentlig va på det og almindelig hosting, havde han sandsynligvis sendt dem et ”ved du seriøst ikke det”-blik. Efter hvilket alle sandsynligvis blot må have accepteret, at der eksisterer forskellige navne for hosting, da de på ingen måde ville fremstå som nogle uvidende fjolser. For mig svarede det lidt til, at folk kalder en decideret spade for en grav-i-jord-ske. To forskellige ting, som er det samme, plus som der kan det samme, men som alligevel havde fået to forskellige navne.

Efter jeg havde stirret mig ret blind på cloud hosting, blev jeg med et nervøs. Jeg blev nervøs for, hvorvidt der eventuelt findes en ret essentiel forskel imellem hosting og cloud hosting, som jeg måske havde misset. For tænk nu hvis normal hosting virkelig er meget bedre, og jeg begår en kæmpe og uoprettelig fejl ved at udvælge den ene ting i stedet for det anden. Som tidligere sagt, er jeg nemlig ikke ret erfaren med teknik. Det skulle således ikke undre hende, hvis der findes en ret væsentlig forskel, som jeg totalt havde misset. Grebet af panik, kontaktede jeg sin gode ven, Søren. Jeg spurgte, hvorvidt jeg skulle vælge cloud hosting. Jeg spurgte ydermere, hvorvidt han kunne fortælle  hende, præcist hvad den store forskel er på det og hosting. Efter en vag forklaring og nogle temmelig tekniske fagudtryk, som jeg aldrig havde hørt tale om tidligere, rådede han hende til at vælge normal hosting. Lidt stædig som jeg altid har været, satte jeg mig atter foran PC’en, idet jeg bare vil løse det her spændende cloud hosting mysterium. Jeg ender med at sidde langt det meste af denne nat, så i dag er jeg heldigvis blevet klogere omkring flere mega tekniske fagudtryk. Beklageligvis får jeg aldrig løst mit mysterium omkring cloud hosting. Idet uret blev 03.10, vælger jeg således at sende en mail til den her hjemmeside som yder noget teknisk-support for at stille  det nagende spørgsmål om cloud hosting. Jeg glæder mig lidt til at se hjemmesidens svar.

Flere Nyheder